Kärlek i Tyresö

Och efter att ha dansat hela kvällen och sovit 4 timmar var det dax att rulla mot Tyresö för att träffa massa sköna och underbara dansare med olika talanger och stilar.

Sjukt underbar dag, älskar när alla dansare samlas och jamar, battlar och visar kärlek!! Det är en känsla som inte går att beskriva med ord. Alla kör sin egen grej, alla är unika och alla respekterar varandra, thats love.

Det var massa battel-tävlingar, och Papis, Maele, Ibbe, och Arvid tog sig långt, både semifinaler och finaler, grymmt bra jobbat!! Blackout tog 2 pris i grupptävlingen :) Wiiiie!! Är jätte nöjd med en andra plats, golvet var snoooor halv (typ nylaggt) så man kunde inte göra alla "krävande" steg vi gör så bra som vi borde, och dansen är sprillans ny (blev klar dagen innan om jag inte minns fel), så det värmnde att veta att man kom så bra till :). Dommaren från Jamaica kom fram efteråt och sa att vi var hans personliga favoriter och frågade lite om vart vi får insperationen ifrån och så, så det var ju kul att veta att det uppskattas av jamaicanerna hahaha.

Gruppen som vann heter AQceS och dom var riktigt tunga, för att inte tala om deras outfit som var övertung!!

Rebound gjorde också bra ifrån sig, och jag måste ju medge att man blir lite stolt ;)

Efter tävlingarna och prisutdelningarna var det dancehall som gällde för hela slanten, och alla dancehalldansare i byggnaden dansade för fullt tillsammans, helt d- to the - under!! (dunder). KÄRLEK för fan!!

Den jamaicanska dommaren "Fireblacks" hoppade in i ringen, kom fram och gjorde "passa passa" (sök på youtube om ni inte vet vad det är) på mig - HAHAHAHAHA omg, efter att fått ner mig på marken ställde han sig på huvudet på min rygg, helt maaad hahaha, shajt!! Vet inte om det finns på film, men har sätt helt spårade bilder, hahaha!!

BIG UP TO ALL THE DANCERS!!!!!!!!!!


Daggarin av den jamaicanske dommaren, haha
Blackout


Rebound kör sin grej


Bullet, praaaab!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0