Tunisien, day 7 - Strandfasoner!

Uppe med tuppen...eller nästan (det fanns faktist en tupp i trackten), inte för vi hade sovit så mycket med tanke på gårdagens festande, men man ville ju inte slösa bort semestern i sängen på ett hotellrum, så vi gick upp, åt frukost och sedan gick vi ner till stranden för att leta efter kamelridning, sola och bada.

 

 
Nessli och jag gick iväg och spårade lite en bit bort, gjorde lite matrix grejer och skrev i sanden.



När vi spenderat några härliga timmar på stranden och ätit munkliknande bakelser, druckit smoothie och skrattat drog halva ligan hem för att börja fixa sig inför eftermiddagens planer. Jag, Tyra, Nessli och Cornelia stannade kvar ett tag. Tur det!

.                                   
.                                     .                                     


En man från hotellet i närheten kom och frågade om vi ville bada i hotellets inomhuspool. Vi förklarade att vi inte bodde på det hotellet, men han sa att vi gärna får komma ändå, gratis! Det kostade att bada där för dem som bodde där, men ändå så fick vi lite V.I.P foor free hahaha. Självklart tackade vi ja!

Badet var jätte härligt, med bubbelpool och hela köret. Det var nästan tomt där inne, så vi hade i princip hela poolen för oss själva, och en vakt som kollade till oss, haha dom var så snälla där, saknar det faktist.



Underbar eftermiddag!! MVG!


Kommentarer
Postat av: Linnea

hej vendela. vad står p <3 n för?

2010-05-10 @ 16:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0