Tunisien, day 8 - Pinsamt läge!

Denna dagen skulle vi igentligen åkt hem, back to kalla regninga och blaskiga Sverige, men tack vare vulkanen så fick vu ju stanna kvar =) Så vi blev flyttade till ett lyxhotell en bit bort, så man klagade ju inte på det heller!!

Efter att ha fått våra nycklar till hotellrummet så drog vi ner till resturangen. Det var all inclusive så vi fick allting gratis, drinkar, mat allt allt allt. Det var så jävla nice!! Här är lite bilder från själva hotellet.



Sen var det dax att gå ner till stranden och checka läget!! Vi la oss ner nära en vollyboll plan där ett handbollslag spelade för fulla halsar. Vi kommenterade högt allt dom gjorde (dom kunde ju inte svenska så det var ju ingen som förstod vad vi sa...trodde vi). Och det fortsatte vi tro tills kvällen kom (kommer senare). Haha riktigt kul.



Vid stora poolen var det underhållning och musik hela tiden, ett gäng ungdomar stod för underhållningen. Det var dans och olika aktiviteter hela tiden, vilket var jävligt trevligt! Mot kvällen åt vi sjukt god buffe sen drog vi direkt till baren. Vi hade ju all inclusive så vi fick allt gratis, värt - ja visst!! Kunde det bli bättre eller? Dont think so!



Hahaha, det roliga var att handbollslaget hade satt sig i sofforna mitt emot oss, och dom kollade skit mycket. Vi var ju lite "extra glada" och jag och Nessli drev med Tyra hela tiden eftersom en av killarna kollade in henne. Vi var rätt så högljudda eftersom vi antog att ingen kunde svenska... Efter någon timme säger en av grabbarna från laget: Aha, så ni kan svenska? HAHAHAHAHAHAHA omg, vi alla deckade av garrv och visste inte vart vi skulle ta vägen! Vi hade ju suttit och kommenterat allt dom gjort och drivit om dom hela tiden. Vi sa som tur var itne några taskiga saker, men vi babblade ju på och sa typ "Oooh kolla musklerna nu" osv. Haha Jossan blev helt röd!!

Dom var inte svenskar men hade bott i Sverige ett tag då dom hade spelat i någon lag eller vad det var. Pinsamt!






Kommentarer
Postat av: Iman

Gjorde det ont att göra hål i naveln?

2010-05-19 @ 18:35:18
Postat av: vendela

nej det tycker jag inte. Tog hålet när jag var typ 13-14 år och kommer ihåg att jag inte tyckte det var så farligt!! Do it! =)

2010-05-19 @ 21:41:46
URL: http://veendelaan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0