Tunisien, day 9 - Bye, bye!!

Tänkte ta och avsluta en oförglömlig resa här och nu genom att kortfattat skriva det sista inlägget om våran tripp till Tunisien.

Kan ju börja med att säga att frukosten var gudomlig! Vi hade ätit baguetter varje dag på det förra hotellet, men här serverades det minsann fetaste bufféen med massa olika utbud!! Typ beslutsångest!! Solen stekte och dagen började super bra!!

.                     

Direkt efter frukosten masade vi oss ner till stranden. Vi hade fått reda på att vi skulle få stanna kvar minst en vecka till i Tunisien. Det gjorde ingenting förutom att vi skulle missa massa prov, men i slutändan övervägde vi att det inte gjorde någonting eftersom vi ändå inte kunde göra något åt saken och att vi skulle ta vara på värmen (det var ju ruttet väder i Sverige lixom). Jag var dock mer deppad över att jag inte skulle hinna hem till Finlandsresan som Blackout skulle åka på (mer om det kommer sen).

Aja, väl nere på stranden låg vi och lyssnade på musik och hade det bra - lite Bob Marley "dont worry about a thing...". Vi tog en låååång prommis längst hela stranden, inte för vi kom till andra sidan men det tog säkert över en timme att gå. Pratade om livet, hoppade i vågorna, badade och njöt.

.                     
.                     
.                      .                      

Sen vare dax att åka lite rushellkana (eller hur man säger det/stavar det), och alla småbarn kollade på mig, Anna och Camilla när vi rushade upp för trappan och slängde oss ner i kanorna, hahahahaha dom såg helt livrädda ut!!

.                                           
.                     
.                     
.                     

Plaskade runt i poolen, och hade det så jävla bra!! Jag var glad över att vi fått stanna kvar lite grann, lovely.

.                     
.                     
.                     
.                     
.                     
.                      

Hela dagen spenderade vi faktist vid poolen/stranden/baren. Anna och jag hade precis dushat och var påväg ner för att ta dagens drink ur baren, då vi träffar på en apolloledare som säger till oss "packa fort, ni ska dra om 40 minuter, ni kommer på planet hem om ni skyndar er". Saay whaat?? Nyss skulle vi inte få åka hem på minst en vecka? Hahaha, men vi informerade brudarna, kastade oss in i hissen med våra feta väskor och slängde oss in i bussarna för att få plats.

Vi kom med, och många gjorde inte det, s¨å dom blev kvar =). Väl på flygplatsen satt alla typ och grät. Folk på flygplatsen var jätteoroliga eftersom vårat plan var det ända som inte var inställt. Kändes ju en gnutta knas att vi skulle åka medans alla andra flygbolag ställt in sina resor pga vulkanen.

.                     

Många tårar föll innan vi kom på planet, men jag var stentuff!! Hahaha, nej men såfort vi satte oss på planet, flög upp i luften satte jag på musik och somnade hela vägen hem =) Slutet gott allting gott!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0