Valborg 2010

I år bröt vi traditionen. Vi var varken i stadsparken (tack och lov, fjortisarna tar över) eller ekonomikumparken (snart erövrar fjortisarna den också), vi hängde inte i stan och vi kollade inte på forsränningen, inget var som det brukade vara på valborg, men vi hade kul ändå!!

Eftersom vi var så slitna efter showen på Xlent (vi kom hem typ 6 på morgonen), kom vi hem till Uptpwn typ 2 på eftermiddagen och då är det redan fullt ös i stan. Det är lixom i Uppsala man ska vara på valborg utan tvekan. Vi gick hem och packade sen drog vi hem till Ice där hela feta gänget samlats för att ha en festlig kväll tillsammans.

Vi lagade mat, kyckling och potatisgratäng, drack och spelade hög musik. Det var typ det vi gjorde några timmar frammåt. Alla grabbar och tjejer hade kommit från Stockholm så vi var få uppsalabor in tha house, men det är så vi ville ha det också. Kanoners!!



På kvällen hade Blackout show på Vedala nation, och den var grym!! Vi var fett tunga faktist (hahahaha blame it on the ...), och "vakna med the voice" interljuvade oss efter showen, och vi gick nya jobb och kontaker. Efter gick vi upp på scenen igen och flippade, verkligen flippade, jag vet inte vad det var med oss men jag får väll blame it on the.... hahaha wohooo!!!

Vi kunde stannat kvar på nationen efteråt, men vi ville tillbaka till våra vänner eftersom alla dom inte kunde följa med, endast några stycken. Kvällen fortsatte med dans, dricka och skratt. Tror vi deckade vid 6 på morgonen, och det blev inte så mycket sömn. Tror vi sov typ 10 pers i dubbelsängen, varmt vart det och man fick blodstopp i armar och ben! Haha men det var mysigt med allas flåsande och den kvava luften haha vilken valborg!! 

Så firade jag valborg 2009
Så firade jag valborg 2008

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0